VEB SAJT I FORUM !!!

Dana 24. februara, spremamo se da obeležimo prvu godinu postojanja veb sajta i foruma našeg naselja.

Naselje MMA – veb sajt je nastao iz entuzijazma i želje da putem raspoloživih medija ostvarimo što bolju komunikaciju sa stanarima našeg naselja. Nije nam bilo potrebno mnogo vremena da to i pokrenemo. Na sastanku tog ponedeljka je postavljena osnova. Koliko smo uspeli u tome, najbolje govore cifre o vašim posetama i pregledima strana veb sajta, koje možete pogledati u priloženim tabelama.

Do jula 2013.-te godine dnevna poseta veb sajtu se kretala od 9-15 posetilaca dnevno, dok je broj pregledanih strana varirao od 13 do čak 96 u junu mesecu.

Od jula 2013.-te godine do danas, dnevna poseta raste tako da imamo dnevni prosek od skoro 50 poseta dnevno i preko 100 pregledanih strana dnevno.

E, sad, ovde nismo uzeli u obzir podatke o poseti našem forumu, pa onda Twitter, pa Facebook,…uglavnom, opšti utisak je da smo ‘preležali dečije bolesti’ i da sada imamo još više motiva da nastavimo dalje.

Ovim putem vas pozivamo da nam se javljate putem E-mail-a, Twitter-a, Facebook-a, Foruma ili komentara na sajtu. Sve što smatrate interesantnim, važnim, bitnim, za stanare našeg naselja, podelite putem ovog sajta.

Hvala svima koji su nas podržali, kritikovali, hvalili i savetovali.

Cherry

Statistika

Random Posts

 • OBAVEŠTENJE

  Prikupljanje sredstava za podršku procesu veštačenja biće okončano 15. aprila 2014. godine. Mole se komšije koje imaju nameru da se […]

 • FENOL I U VRTIĆU ?!?!?!

  STRAH ZBOG FENOLA – Roditelji dece iz vrtića “Dragan Laković” uplašeni, telefon Instituta ne prestaje da zvoni Telefon u Institutu […]

 • Vracamo travu gde je bila :)

  Danas je lep dan bio pun pogodak da obnovimo nasu okolinu. Sejalo se, sadilo, vredno radilo ispred ulaza 26 i […]

 • MZ za BLOK 71 i BLOK 72 !!!

  Poštovani posetioci, nažalost u proteklih 7-8 dana niste imali prilike da pročitate ništa novo po pitanju akcije iz naslova. Jedini […]

2 thoughts on “VEB SAJT I FORUM !!!

 1. Iskrene čestitke za _rođendan_ i hvala za uloženi trud.
  Verujem da mnogi ne shvataju koliko je znanja, vremena i neverovatnog entuzijazma potrebno da se osmisle, postave i održavaju sajt, forum i Facebook strana, da se tvituje, komentariše, savetuje i upozorava na probleme u naselju.
  Možda i grešim, ali mislim da smo, zahvaljujući najviše Cherry-ju, jedinstveno naselje u Srbiji koje ima ovako kompletnu “informatičku infrastrukturu”, mesto za virtuelne susrete i razmenu ideja i mišljenja.
  Samo napred, sa željom da nam se uskoro pridruže i komšije iz novoizgrađenog, “tržišnog” dela naselja.

  1. Hvala Vam najlepše !
   Ima još entuzijasta koji stoje iza veb sajta – Naselja MMA. Tatica (zahvaljući njemu imate sve dokumente za download na raspolaganju, sa veb sajta), onda naš PR Naselja MMA (sve ono što vidite u svom ulazu, u formatu A4, sa dosta kvalitetnog teksta i naravno u različitim bojama, sa ciljem da informacije budu dostupne i na ovaj način), Miloš T. (motivator, spreman da pruzme inicijativu i trenutno priprema nove informacije po pitanju veštačenja) i mnogo drugih stanara koji su svojim zapažanjem, komentarima, slikama, bili okidač da se mnogo toga pokrene na bolje u naselju MMA.

Leave a Reply