RAČUNI ZA GREJANJE !!! ???

Obračun za grejanje, na uplatnici Infostana, ovog meseca je veoma povećan. Kakvo je stanje kod Vas ?

 • PAŽNJA !!! LOPOVI U AKCIJI !!!

  Molimo sve stanare našeg naselja da obrate pažnju na to kome otvaraju ulazna vrata svoje zgrade. U toku dana smo […]

 • IZJAŠNJAVANJE STANARA

  Tokom avgusta 2013. godine izvršiće se anketiranje među stanarima o spremnosti za uključivanje u “borbu” pravnim putem, pošto napori u […]

 • FINANSIJSKI IZVEŠTAJ

  Poštovane komšije, U prilogu možete pogledati finansijski izveštaj naselja. Finansijski izveštaj Srdačno, Goran Popović, koordinator

 • Naselje MMA: Epizoda – GREJANJE !!!

  Kalendarski smo ‘ušli’ u zimu. Kakva je situacija kod Vas u stanu ? Hladnjikavo, mlako, podnošljivo, prijatno, šetate u šortsu […]

2 thoughts on “RAČUNI ZA GREJANJE !!! ???

 1. Tri puta veći račun? Trebaju nam poslati očitanje (broj kwh, broj impulsa) da se znamo ravnati. Kod električne struje se to zna i možemo kontrolisati, s tim i dati primjedbe u koliko se račun ne poklapa. Ovako, oni ga odmjere na svoj način i bez ikakvog objašnjenja, a mi samo plaćamo. Ponavljam, tražiti izvještaj za svaki mjesec. Obavezni su da nam ga dostave i to pojedinačno.

 2. Za ovu grejnu sezonu su nam unapred naplatili očitavanje za 6 meseci. Nije problem ali kada znate da za taj novac nemate mogućnost svakodnevne provere stanja merača koje imate u stanu onda ispada da njihova šetnja 6 puta u toku sezone košta po stanu 20e…Hmmm, pa onda to pomnožite sa brojem stanova u zgradi…480e i više onda ispada da njihova šetnja kroz zgradu mesečno košta 80e… !!!
  Šta mi, stanari zgrade, dobijamo za te novce ???
  RAČUN !!!

  Najobičniji računar sa svim kerefekama potrebnim za bežično očitavanje, u celoj zgradi, bez potrebe da bilo ko dolazi i očitava, košta sigurno manje od onoga što smo mi platili za celu sezonu.
  Prema tome, možda je vreme da ih priupitamo, što nisu preuzeli i ostala rešenja koja su dostupna na tržištu a o kojima možete pročitati na njihovom veb sajtu ???

  Da li je problem omogućiti korišćenje sistema o kome i oni sami lepo pišu… http://brunata.rs/rs/ocitavanje-merila/net-sistemi/ ili možda mi moramo da ulažemo u njihov razvoj ???

  ‘Mnogo je KUMEEEE!!!’

Leave a Reply