web analytics

‘Muči li Vas…’ – povrat PDV-a ?

Nažalost, vreme rešavanja ovog zahteva, zna da se oduži i da traje veoma dugo, nažalost. Iz ličnog iskustva mogu da Vam kažem da je potrebno dostaviti poresko uverenje iz svake opštine na kojoj ste bili prijavljeni tj. imali prebivalište, na taj način dokazujete da niste imali vlasništvo. Ukoliko to prepustite administraciji da sama radi, verujte, ide jako sporo, pa još ako ste prebivalište imali na nekoliko različitih opština…itekako će potrajati… 🙁
Zato, kontaktirajte mesto gde ste predali dokumenta za povraćaj PDV-a i pitajte ih da li im možete pomoći…

One thought on “‘Muči li Vas…’ – povrat PDV-a ?

 1. Pored povracaja PDV-a, na sta mi tesko mozemo da uticemo, zeleo bih napomenuti i par stvari koje vecinu nas muce, a koje zavise iskljucivo od nas, kao:
  *Molba svim stanarima koji instaliraju klima uredjaje na bocne zidove zgrada, da kondenz-vodu odvedu crevom i kanalicom do predvidjenog mesta-slivnika, a nikako da voda kaplje sa visih spratova na staze, prolaze ili bilo gde drugde.Kao prvo to je bezobzirno i bahato prema ostalim komsijama, a takodje je podlozno i sankcinisanju, sto svakako treba da izbegnemo.
  *Takodje molba stanarima da ne istresaju posteljinu i mrvice kroz prozor.Primeceno je da to cine pojedini stanari.Uz izvinjenje onima koji to znaju, a podsecanja radi, posteljina se pere, ili se cisti u hemijskoj cistioni, i ne istresa se kroz terase i prozore, a mrvice se usisavaju.
  *Takodje ne ostavljajte kabasto, kucno, smece u malim visecim kantama, podsecanja radi, te kante sluze za sitno smece (flasice od pica, delovi sladoleda, papirici, ambalaza od bombona,…)….
  Ne ljutite se na ovakvo pisanje,…, postoje stanari koji jednostavno ne postuju osnovne stvari koje se podrazumevaju u kolektivnom stanovanju.
  Pozdrav i uzivajte….

Leave a Reply

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com