Časovi – Informatike, WordPress, MySQL, Baze podataka, izrada veb sajta

Časovi – Informatike, WordPress, MySQL, Baze podataka, izrada veb sajta…

od sada i na  http://casovi.trade.in.rs

Ukoliko želite da ovladate određenim programskim jezikom (Java, SQL,..) ili naučite kako da napravite svoju aplikaciju u MS Access-u (u kojoj ćete imati bazu podataka) ili Vam je potrebno objašnjenje nekih delova iz informatike koje niste razumeli, pravljenja veb sajta ili bloga, na pravom ste mestu !

Baze podataka i MySQL, mogu biti realizovane u formi konsultacija ili po programu koji odgovara vašem poznavanju navedenih oblasti. Baze podataka se najčešće realizuju u 20 do 30 časova a MySQL od 10-20 časova. Nivo poznavanja oblasti se ustanovi tokom 1-2 časa, koji su BESPLATNI.

Računarima se bavim više od 20 godina, posedujem bogato iskustvo i znanje i naravno izraženu sposobnost da to prenesem. Završio sam FON i još štogod pride uključujući tu i MS licence.

Sajt koji ste posetili je moje ‘maslo’, funkcionalno je dosta dobro obrađen,  pa ukoliko Vas više interesuje taj deo, možemo pronaći odgovarajući tempo kako bi i Vi to naučili sami da radite.

Ono što Vas sigurno najviše interesuje su cene…jel’ da ? 🙂

Cene se formiraju u zavisnosti od potrebnih časova da bi savladali ono što ste izabrali, pa za 1h (punih 60 minuta) – iznosi 950 dinara a svaki peti čas je BESPLATAN!

Verujem da ćete prepoznati koliko je ova ponuda realna i u skladu sa uslovima na tržištu.

Moguće je držanje časova za grupu (od 2 do 3 slušaoca) i u tom slučaju cena je 1400/1800 dinara po času i naravno svaki peti čas je BESPLATAN.

Kada se održavaju časovi ?

Po potrebi radnim danima od 17h do 22h, vikendom po dogovoru…časove držim putem Skype-a (potpuna dvosmerna audio/vizuelna komunikacija) pri čemu je cena časa 850 dinara. Minimum je dva časa.

Za sve ostale informacije, možete me kontaktirati na 060/0331005. Sale

PS. Šta dobijate ?

Mogućnost da se neko potrudi da Vam objasni i prenese neophodno znanje, da ga sa lakoćom usvojite i bez problema samostalno primenite.

Za WordPress, Java, SQL, MySQL, Informatika podrazumeva se da dobijate prvo sinopsis kompletnih časovi u zavisnosti od vašeg poznavanja navedenih paketa odnosno posle prvog održanog časa.

Baze podataka – početni nivo, od sada možete odslušati za 20 časova !!! Cena – 14.500 dinara !!!
WordPress – početni nivo, 12 časova, cena od 8.500 dinara

N A P O M E N A !!!

U proteklih par meseci od mene traže da ‘rešavam’ zadatke za ispite, seminarske ili kolokvijume. Moram da Vas razočaram, ja to nemam običaj da radim ali da se potrudim i da Vam pomognem da razumete i sami uradite (uz malu pomoć sa moje strane) i da pri tome znate šta radite i šta ste uradili, to svakako. Znači, SQL, MathLab, MySQL, WordPress i generalno Informatika, nisu BAUK, jedino Vam je potrebno malo dobre volje… 🙂

Znači, ako Vam je potreban iskusan predavač, tu sam a ako tražite da neko radi umesto Vas, ZAOBIĐITE ME !!! Hvala 😉

Detaljnije informacije možete pogledati na Detaljnije…

NOVO!!! NOVO!!! NOVO!!!
U mogućnosti smo da Vam ponudimo i profesionalnu izradu veb sajta, hosting i registraciju domena. Cena izrade osnovnog veb sajta počinje od 20.000 dinara, po sistemu ‘ključ u ruke’ (WordPress CMS).

Leave a Reply